Go Back
עוגיות מגולגלות פרווה

עוגיות מגולגלות פרווה שנמסות בפה

בצק חלומי עם טעם עשיר
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 נטורינה (400 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים

למילוי:

  • ממרח תמרים
  • אגוזי לוז קצוצים
  • סוכר חום (לא חובה)
  • קינמון

אופן ההכנה

  • מעבדים את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
  • מחלקים את הבצק ל-6-7 כדורים, ואז כל כדור ממלאים באיזה מילוי שאוהבים
  • למילוי תמרים - מערבבים את כל המצרכים ביחד וממלאים את כדורי הבצק.
  • מגלגלים לרולדה ועושים חרצים לא עד הסוף.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160-170 מעלות למשך חצי שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.