אחרי שהשרנו את האורז שעתיים מסננים את הנוזלים , ומוסיפים את הבצל המטוגן ואת העגבניות והרסק ומערבבים היטב ואז מתבלים מלח,פלפל, בהרט,הל,ופפריקה.
מניחים בצד ומטגנים את חלקי העוף משני הצדדים עד הזהבה, מוציאים את חלקי העוף מהסיר ומתבלים במעט פפריקה וכף שמן
מכניסים לתנור על 180 מעלות בלי נייר כסף למשך 20 דקות ואז מוציאים ומסדרים בכיוון ההפוך מעל הבצל והעגבניות את העופות ומכסים במעט רוטב וליצוק 3 כוסות מים רותחים מבשלים כ-18 דקות ואז לכבות.
מוסיפים 1 כוס מים רותחים ומניחים על הפלטה החשמלית לפני כניסת שבת או בתנור.
מניחים מתחת רשת ברזל ולהטמין בשמיכה ל-5 שעות או לשים בתנור על 100 מעלות ל-5 שעות . הופכים את הסיר על מגש גדול ולהגיש.