Go Back
מרק עדשים כתומות עשיר

מרק עדשים כתומות עשיר

מרק מהמם ומרשים עם טעם של בית מעורר זיכרונות ילדות בכל ביס.
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: ורד ג'ייקובס

המצרכים

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 כף אבקת קארי
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • 3 שיני שום (כתושות)
  • 1 כף ג'ינג'ר (מגורד)
  • 150 גרם עדשים כתומות (שטופים, לא צריך להשרות)
  • 1 חבילה מחית עגבניות (400 מ"ל )
  • 1 חופן כוסברה (קצוץ)
  • 1 פחית חלב קוקוס (250 מ"ל )
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה

  • מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מאוד רך ושחום מעט.
  • מוסיפים את הקארי, צ'ילי ג'ינג'ר ושום ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את המלח, ופלפל שחור גרוס ואז את העדשים שטופות במים, מחית העגבניות וכוסברה. מביאים לרתיחה.
  • נוסיף את החלב קוקוס ונבשל למשך 40 דקות. אם סמיך מדי מוסיפים עוד קצת מים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.