Go Back
טורלו טורלו בסגנון יווני

טורלו טורלו בסגנון יווני

שילוב טעמים שיא השלמות
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 1 חציל
  • 1 בצל
  • 1 גמבה
  • קישואים
  • 1 עגבנייה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פפריקה חריפה
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • במחבת מטגנים חציל פרוס לעיגולים ומניחים בצד.
  • בסיר רחב שמים שמן ומטגנים בצל לרצועות עד להזהבה קלה, ואז מוסיפים רצועות גמבה ומטגנים.
  • מוסיפים קישואים (לא חובה) ומערבבים כמה דקות.
  • מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, מלח, פפריקה מתוקה וחריפה ופלפל שחור ומערבבים.
  • מניחים את פרוסות החצילים ומעליהם פרוסות עגבנייה ומסדרים יפה.
  • מוסיפים קצת מים רותחים ומבשלים על שמתרכך על אש בינונית. בערך רבע שעה.
  • מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות גריל למשך כמה דקות עד להשחמה.
  • אפשר גם להוסיף חזה עוף למי שאוהב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.