במחבת מטגנים חציל פרוס לעיגולים ומניחים בצד.
בסיר רחב שמים שמן ומטגנים בצל לרצועות עד להזהבה קלה, ואז מוסיפים רצועות גמבה ומטגנים.
מוסיפים קישואים (לא חובה) ומערבבים כמה דקות.
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, מלח, פפריקה מתוקה וחריפה ופלפל שחור ומערבבים.
מניחים את פרוסות החצילים ומעליהם פרוסות עגבנייה ומסדרים יפה.
מוסיפים קצת מים רותחים ומבשלים על שמתרכך על אש בינונית. בערך רבע שעה.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות גריל למשך כמה דקות עד להשחמה.
אפשר גם להוסיף חזה עוף למי שאוהב.