Go Back
חצילים מטוגנים בטמפורה

מתכון חצילים מטוגנים בטמפורה נדיר

מרקם קראנצ'י מטריף עם טעם מושלם
ציון 4.27 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • חצילים
  • 4 כפות קורנפלור
  • 6 כפות קמח לבן
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית פפריקה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כוס מים קרים

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה את הקורנפלור עם הקמ, אבקת אפייה, מלח, כורכום, פפריקה ופלפל שחור.
  • מכניסים חצי כוס של מים קרים ומערבבים לאיחוד, ומוסיפים כל פעם קצת מים עד לסמיכות של בלילה פנקייק.
  • חותכים חציל לעיגולים. טובלים ומטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים.
  • אפשר גם להכין עם כל ירק אחר שאוהבים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.