Go Back
+ servings
גביניות משגעות

גביניות משגעות ב-10 דקות הכנה

טעם מושלם בשיא הקלות
ציון 4.54 על ידי 30 דירוגים
כמות 20 יחידות
באדיבות: שרית יצחקי

המצרכים

  • לבצק:
  • בצק שמרים עלים של מעדנות
  • למלית גבינה:
  • 250 גרם גבינה טוב טעם
  • ½ כפית תמצית וניל (איכותית)
  • ½ כף קורנפלור
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • ½ ביצה (מערבבים ביצה אחת ושופכים חצי ממנה)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי המלית יחד ושמים במקרר.
  • בינתיים פותחים חצי מהבצק וחותכים לריבועים (כמו בסרטון)
  • מזלפים על כל ריבוע עיגול של המלית. שמים לב שלא לשים יותר מדי מהמלית.
  • מותחים מעט את הבצק ומורחים מעט ביצה שתשמש כ"דבק" וסוגרים בצורת מעטפה.
  • אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות בתכנית אפייה לא טורבו, עד להזהבה, למשך 20-25 דקות בערך.
  • מפזרים באבקת סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.