בקערת המיקסר עם וו של הבצק מערבבים החמאה, סוכר וסוכר וניל עד שנהיה אחיד
אחר כך מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שהביצה נטמעת בחמאה וסוכר. לאחר מכן מוסיפים ⅓ כוס שמן, ⅓ כוס תפוזים, 350 גרם קמח, 1 אבקת אפיה, קורט מלח ומאחדים את הכל לבצק.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. בחצי מוסיפים 2 כפות קקאו ומאחדים במיקסר.
את הבצק הלבן מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק בנפרד בין 2 ניירות אפייה מקומחות (חשוב)
מורחים שכבה נדיבה של נוטלה ומפזרים מלא קוקוס, ובקצה שמים אצבעות קינדר ומגלגלים לרולדה. חותכים מעט (לא עד הסוף)
בבצק החום גם מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה מקומחות
מורחים ממרח חלווה, כפית מחית פיסטוק איכותית, ולפזר פיסטוקים גרוסים. לגלגל לרולדה .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו למשך 20 דקות
מוציאים ומצננים היטב ואז על העוגיות עם הנוטלה מפזרים אבקת סוכר ועל העוגיות החומות מזלפים שוקולד פיסטוק
הכנה של השוקולד פיסטוק - 50 גרם שוקולד לבן וחצי כפית מחית פיסטוק. ממיסים במיקרו ומערבבים עד איחוד ואז מזלפים מעל העוגיות.