Go Back
סלמון בתנור

סלמון אפוי בתנור עם ציפוי מעלף

עסיסיות מטריפה עם רכות מושלמת
ציון 4.49 על ידי 136 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

המצרכים

  • 4 חלקי דג סלמון (בלי עור)
  • 50 גרם קשיו (גרוס)
  • 50 גרם צנוברים (לא קלויים)

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות שום כתוש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • ½ כוס פטרוזיליה יבשה
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה

  • שוטפים את הדגים ומסננים ואז משרים את הדגים למשך 15 דקות במיץ לימון ו-2 כפות חומץ, ואז שוטפים ומסננים.
  • בקערה שמים את כל המרכיבים לרוטב (חוץ מהקשיו וצנוברים) ומערבבים לאיחוד. ואז טובלים את הדגים למישרה במשך שעתיים במקרר.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות, מסדרים את הדגים בתבנית לפזר את הקשיו והצנוברים על הדג ומכניסים לתנור למשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.