להכנת המלית - אין צורך בריכוך או בישול של התפוחים. שוטפים אותם ומקלפים (אפשר להשאיר עם קליפה גם). לנקות מגרעינים ואז חותכים לרבעים ,ואז לפרוסות. מערבבים עם הסוכר וקינמון.
להכנת ציפוי - מערבבים את כל המרכיבים יחד היטב.
להרכבה - את חומרי הבצק נלוש היטב. אפשר לערבב גם עם מיקסר ידני או לישה ביד.
לאחר שלשנו היטב את הבצק, משמנים תבנית עגולה כולל הדפנות, או מניחים נייר אפייה בתחתית התבנית ומשמנים רק את הדפנות.
לקחת קצת מהבצק ולהניח בצד. (בצק זה ישמש לרצועות שנניח מעל התפוחים) ואת שאר הבצק משטחים בעזרת היד בתחתית התבנית וקצת בדפנות התבנית.
את התבנית מכניסים למקרר למשך חצי שעה. לאחר מכן מוציאים ומסדרים את מלית התפוחים מעל הבצק.
מעל התפוחים ליצוק באופן שווה את ציפוי הפודינג.
את הבצק שהשארנו בצד לרדד ולחתוך לרצועות ואז להניח מעל בצורת רצועות או לפורר מעל.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 35-45 דקות.
שהעוגה קרה אפשר לפזר אבקת סוכר.