Go Back
עוגת פרג

עוגת פרג בחושה לשבת

כמה שקלה עוד יותר טעימה
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: מאיה בוטראשווילי

המצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 ½ כוסות מיץ תפוזים
  • 1 כוס שמן
  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כוס תפוחים מגוררים
  • ¾ כוס פרג טחון
  • ¾ כוס קוקוס
  • 1 כוס שקדים טחונים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה יחד.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים הרטובים, ומאחדים את שניהם תוך כדי ערבוב.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.