מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר
נעביר לכלי את החלבונים המוקצפים ונכניס לקערת המיקסר את החלמונים ואת יתרת הסוכר עד שמקבלים תערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים את השמן בזרם דק ואז את מיץ התפוזים והוניל. מנמיכים את המיקסר ומוסיפים את הקמח עם אבקת האפיה ואז מוסיפים מעט מקצף החלבונים ומערבבים מעט.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את תערובת החלבונים.
משמנים תבנית ושופכים חצי ובחצי השני לנפות את הקקאו והשוקולית לשפוך על העיסה הלבנה
עוברים עם הלקקן בצורת בחישת שמיניות עד לייצור מרקם מעורב.
אופים בתנור בתכנית עליון תחתון, שחומם ל-170 מעלות למשך שעה בערך.