Go Back
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים מנחמת ונוסטלגית

טעם מושלם בכלום עבודה
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: מרי שקד שירזי

ציוד

תבנית בקוטר 20

המצרכים

  • 1 שרוול פתי בר
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ״ל)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • 1 גביע גבינה לבנה (250 מ״ל)

אופן ההכנה

  • מקציפים לקצף יציב את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, כוס חלב, חצי כוס סוכר, וגביע גבינה לבנה.
  • טובלים שרוול של פתי בר בחלב ומסדרים בתבנית שכבה של פתי בר, ומעליה שכבה של קרם.
  • מסיימים בקרם ומפזרים למעלה פצפוצי שוקולד.
  • מכניסים לכמה שעות במקרר, כשזה מוכן לוקחים כפית ומיישרים כל הזמן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.