להכנת הבצק - שמים את כל הנוזלים ואז את שאר המרכיביםמלבד הקמח בקערת המיקסר עם וו לישה עם מהירות בינונית.
מוסיפים את הקמח ומערבלים לבצק אחיד. מתפיחים למשך שעה עד להכפלת הנפח.
להכנת המלית - ממיסים את החמאה, ומוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים יחד.
מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומורחים מלית ואז מגלגלים לרולדה הדוקה. מקפיאים לרבע שעה.
חותכים לאורך את הרולדה ולכרוך בצורת בורג.
שמים בתבנית אינגליש קייק משומנת ומורחים ביצה עם מעט מים. אפשר לשים כל תוספת שאוהבים מעל.
מכניסים לתנור עם תכנית סטטי בחום של 155 מעלות למשך 40 דקות.
מוציאים רק ששחום גם בצדי העוגה. מורחים בנדיבות סירופ סוכר.