נחמם תנור ל-200 מעלות.
בסיר קטן על גבי להבה בינונית נביא לרתיחה יחד את המים, החמאה, הסוכר והמלח.
ברגע שהתערובת מבעבעת נוסיף בבת אחת את כל כמות הקמח ונערבב בזריזות עד להטמעה מלאה.
נסיר מהאש ונצנן כ- 2 דקות. נערבב מעט על מנת לקרר את התערובת.
מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת בלבד. נערבב מיד ובמרץ (רצוי עם כף עץ), ורק כשהביצה נטמעת לחלוטין נוסיף את הביצה הבאה.
נעביר את הבצק לשק זילוף עם צנתר בקוטר של 1 ס"מ (אם אין צנתר גוזרים את פתח שק הזילוף לגודל הרצוי). על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, נזלף את הבצק לעיגולים בקוטר של כ - 4 ס"מ וכלפי מעלה.
נשאיר מרווחים של 3-4 ס"מ בין העיגולים. במידה ואין שק זילוף, ניתן להניח על גבי נייר האפייה, כמות זהה של הבלילה בעזרת שתי כפות.
נעביר לתנור ונאפה למשך 20 דקות (בזמן זה אין לפתוח את דלת התנור).
לאחר זמן זה פותחים את דלת התנור לכדי חריץ על מנת לאפשר לאדים להשתחרר (ניתן להניח כף עץ כדי למנוע סגירה של הדלת). ממשיכים לאפות עוד כ - 5 דקות נוספות.
להכנת הקרם - במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את כל מרכיבי הקרם, ואז מכניסים לשקית זילוף, חוצים כל פחזניה לחצי לא עד הסוף וממלאים בקרם.