Go Back
סלט ירוק

סלט ירוק עם חמוציות

מרענן ועשיר בטעמים מושלמים
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: גילה גילה

המצרכים

  • 4 גבעולים של כרפס (כולל העלים)
  • ½ חבילת פטרוזיליה
  • ½ חבילה כוסברה
  • ½ חבילה נענע
  • חופן חמוציות
  • 6 שזיף שחור (קצוץ גס)
  • אגוזי פקאן (קצוצים גס)
  • פקאן מסוכר (קצוץ גס)
  • קשיו (קצוץ)
  • בוטנים (קצוצים)
  • 1 לימון סחוט
  • 1 כף חומץ בן יין
  • 1 כף סילאן
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • קוצצים דק את הכרפס, פטרוזיליה, כוסברה, ונענע. מוסיפים לקערה ומוסיפים את החמוציות עם השזיפים, אגוזי פקאן, פקאן מסוכר, קשיו קצוץ, ובוטנים קצוצים, ומכניסים לקערה.
  • בצנצנת שמים את הלימון סחוט, חומץ, סילאן, 3 כפות שמן, מלח ופלפל שחור גרוס.
  • סוגרים את הצנצנת ומערבבים לכמה דקות עד שכל הרכיבים מתאחדים. שופכים על הסלט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.