Go Back
עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה בטעם מדהים

תחתית פריכה עם גבינה עשירה
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: מרי שקד שירזי

ציוד

תבנית בגודל 24-26

המצרכים

לבסיס:

  • 250 גרם עוגיות טחונות (אפשר פתי בר)
  • 100 גרם חמאה (מומסת)

לקרם גבינה:

  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 גביעים גבינה לבנה 5% (500 גרם)

אופן ההכנה

  • מפוררים את העוגיות או פתי בר ומערבבים עם 100 גרם חמאה מומסת.
  • מהדקים היטב לתבנית טיפה משומנת.
  • מקציפים 2 שמנת מתוקה ואז מוסיפים את הסוכר ואינסטנט פודינג וניל, לאחר מכן מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
  • שופכים מעל תחתית העוגיות. מפזרים מלמעלה פצפוצי שוקולד או כל מה שאוהבים ושמים למקרר למשך לילה שלם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.