Go Back
עוגיות סחלב

עוגיות סחלב מעולות

מרקם חלומי עם טעם נדיר
ציון 4.50 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: מרי שקד שירזי

המצרכים

  • 500 גרם קמח
  • 100 גרם אבקת סחלב
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ¼ כוסות שמן קנולה
  • כמה טיפות מי ורדים (תמצית)

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק רך ונוח מאוד.
  • קורצים עיגולים, מועכים טיפה, להניח או פיסטוקים או שקדים, לבחירתכם.
  • אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות.
  • הן יוצאות לבנות, לבדוק בתחתית אם הצבע חום בהיר. לא לאפות יותר מדי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.