בסיר רחב מטגנים ב- 4 כפות שמן את הבצלים עד הזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הפרגיות ולטגן בערך דקה מכל צד..
מוסיפים את כל התבלינים חוץ מאבקת המרק ומערבבים היטב. אחרי זאת מוסיפים את הגזרים המגורדים ואז את האפונה והגזר.
מוסיפים את האורז השטוף ומערבבים הכל היטב יחד בסיר.
מוסיפים כף אבקת מרק עוף ומוזגים 3 כוסות מים רותחים (שיכסו את האורז).
נותנים רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 20-30 דקות עד שהמים נספגים באורז. (ניתן להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים במהלך הבישול לפי הצורך).