Go Back
מאפינס ברוקולי

מאפינס ברוקולי וגבינה בטעם מדהי

שילוב טעמים מנצח בכלום זמן
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: מרי שקד שירזי

המצרכים

  • 1 גביע קוטג׳ (או גבינה לבנה 250 מ״ל)
  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 1 כוס ברוקולי (חתוך קטן, מאודה קלות בשמן זית)
  • 1 כוס קמח תופח

אופן ההכנה

  • שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים את הכל יחד היטב.
  • מוסיפים כוס קמח תופח ומערבבים עד לאיחוד.
  • יוצקים לתבניות מאפינס
  • אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
  • אפשר גם להכין כפשטידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.