Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מאפינס ברוקולי וגבינה בטעם מדהי
שילוב טעמים מנצח בכלום זמן
ציון
4.75
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
מרי שקד שירזי
המצרכים
▢
1
גביע
קוטג׳
(או גבינה לבנה 250 מ״ל)
▢
3
ביצים
▢
½
כוס
שמן
▢
1
כוס
גבינה צהובה מגורדת
▢
1
כוס
ברוקולי
(חתוך קטן, מאודה קלות בשמן זית)
▢
1
כוס
קמח תופח
אופן ההכנה
שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים את הכל יחד היטב.
מוסיפים כוס קמח תופח ומערבבים עד לאיחוד.
יוצקים לתבניות מאפינס
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
אפשר גם להכין כפשטידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.