Go Back
עוגה בחושה

עוגה בחושה קלה עם תפוחים

שילוב טעמים מנצח במרקם מושלם
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: מרי שקד שירזי

ציוד

תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה 200 מ"ל

המצרכים

  • 2 תפוחי עץ (קלופים חתוכים לקוביות גדולות)
  • 1 כף קמח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 גביע שמנת חמוצה

אופן ההכנה

  • ניקח שני תפוחי עץ חתוכים לקוביות גדולות. נשים בקערה יחד עם כף קמח, כף סוכר וכפית קינמון.
  • נערבב קצת ואז לתת להם לשבת יחד 10 דקות.
  • בינתיים מערבלים במיקסר (3-4 דקות) את החצי כוס שמן, כוס סוכר, שלוש ביצים וכפית תמצית וניל.
  • נוסיף לסירוגין שתי כוסות קמח תופח וגביע שמנת חמוצה
  • נערבב רק עד שנטמע, לא יותר. נעביר לתבנית עגולה 26 משומנת או שתי תבניות אינגליש קייק.
  • נפזר את הפירות החתוכים יחד, כף סוכר ומעט קינמון.
  • נאפה כ-50 דקות בחום של 175 מעלות.
  • כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.