ניקח שני תפוחי עץ חתוכים לקוביות גדולות. נשים בקערה יחד עם כף קמח, כף סוכר וכפית קינמון.
נערבב קצת ואז לתת להם לשבת יחד 10 דקות.
בינתיים מערבלים במיקסר (3-4 דקות) את החצי כוס שמן, כוס סוכר, שלוש ביצים וכפית תמצית וניל.
נוסיף לסירוגין שתי כוסות קמח תופח וגביע שמנת חמוצה
נערבב רק עד שנטמע, לא יותר. נעביר לתבנית עגולה 26 משומנת או שתי תבניות אינגליש קייק.
נפזר את הפירות החתוכים יחד, כף סוכר ומעט קינמון.
נאפה כ-50 דקות בחום של 175 מעלות.
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.