Go Back
עוגיות ריפעת

עוגיות ריפעת בפריכות משגעת

טעם מושלם במרקם נדיר
ציון 4.32 על ידי 29 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • ¼ כוס שומשום
  • 1 כף ינסון (לא טחון)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ½ קילו קמח

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את השמן, מים, סוכר, סוכר וניל, שומשום, ינסון ומערבבים היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים את אבקת האפייה וקמח מנופה כמה שנכנס, בערך חצי קילו, עד שמקבלים בצק נעים וקטיפתי.
  • שמים את הבצק למנוחה של 5 דקות ואז מחלקים אותו ל-2 חלקים.
  • מרדדים על גבי נייר אפייה למלבן דק ואז מסמנים בגלגלת ריבועים ואז במזלג דוקרים.
  • מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות עד להזהבה. בערך 10-15 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.