Go Back
עוגת שוקולד עסיסית

עוגת שוקולד עסיסית וקלה ללא מיקסר

טעם מענג בהכנה קלה ופשוטה
עדיין אין דירוגים
באדיבות: כלנית כהן

ציוד

כוס מדידה של 200 מ"ל
2 תבניות אינגליש קייק
Advertisements

המצרכים

יבשים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 4 כפות קקאו
  • 1 כוס סוכר

נוזלים:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כוס מי ברז

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר (שבור לקוביות)
  • 20 גרם מרגרינה (או חמאה או מחמאה)
  • 8 כפות מים רותחים
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערות נפרדות מערבבים את המרכיבים היבשים לבד ואת הנוזלים לבד.
  • מאחדים את 2 התערובות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שקיסם הננעץ יוצא נקי.
  • לציפוי - ממיסים את המרכיבים יחד למשך דקה במיקרוגל.
  • מערבבים היטב ושופכים על העוגות
  • עוטפים מיד בניילון נצמד.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.