Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד עסיסית וקלה ללא מיקסר
טעם מענג בהכנה קלה ופשוטה
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
כלנית כהן
ציוד
כוס מדידה של 200 מ"ל
2 תבניות אינגליש קייק
Advertisements
המצרכים
יבשים:
▢
2
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפייה
▢
1
כפית
אבקת סודה לשתייה
▢
4
כפות
קקאו
▢
1
כוס
סוכר
נוזלים:
▢
2
ביצים
▢
1
כוס
שמן
▢
1
כוס
מים רותחים
▢
1
כוס
מי ברז
לציפוי:
▢
100
גרם
שוקולד מריר
(שבור לקוביות)
▢
20
גרם
מרגרינה
(או חמאה או מחמאה)
▢
8
כפות
מים רותחים
Advertisements
אופן ההכנה
בקערות נפרדות מערבבים את המרכיבים היבשים לבד ואת הנוזלים לבד.
מאחדים את 2 התערובות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שקיסם הננעץ יוצא נקי.
לציפוי -
ממיסים את המרכיבים יחד למשך דקה במיקרוגל.
מערבבים היטב ושופכים על העוגות
עוטפים מיד בניילון נצמד.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.