בסיר רחב עמוק על להבה בינונית, מחממים רבע כוס שמן עם כפית שטוחה כורכום ומזהיבים בצל פרוס לטבעות דקיקות ו-2 גבעולי סלרי פרוסים דק.
מוסיפים 4 עגבניות עסיסיות חתוכות לקוביות קטנות ומטגנים עד לריכוך
מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות , כף גדושה סוכר ,כפית תבלין מלח לימון / או מיץ טרי סחוט מלימון וחצי .
מוסיפים פנימה ומערבבים חצי חבילה במיה סנפרוסט ומתבלים בכף מלח, כפית פלפל שחור גרוס וכף וחצי פפריקה.
מוסיפים ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עוד 20 דקות.
מגבירים להבה, ומוסיפים פנימה את הקובה ומבשלים במרק הרותח 10 דקות להתייצבות.
מערבבים עם כף מתחתית הסיר כלפי מעלה כדי לוודא שקובה לא נצמדו לתחתית ואז מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עוד 20 דקות. ( לא להבה קטנה זה חשוב)