בקערה גדולה נערבב גבינה, חצי כוס סוכר, אינסטנט, חלמונים, קורנפלור, ותמצית וניל.
נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר, ונוסיף לתערובת הגבינה ונקפל בעדינות.
נקציף שמנת מתוקה לקצפת רכה, נוסיף לתערובת, נקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
נסדר נייר כסף בתוך תבנית תנור ומעל נייר אפיה, נניח רינג ונעטוף עם נייר כסף.
לצקת את התערובת (אין צורך לשמן תבנית).
נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עם תבנית מים, ואופים במשך שעה (לא פותחים את התנור!).
לאחר אפייה מכבים ומשאירים את העוגה בתנור שעה נוספת. לאחר מכן נכניס למקרר לשעתיים, ואז נעביר לכלי הגשה.