Go Back
+ servings
לביבות גבינה

לביבות גבינה צפתית

טעם מושלם במרקם חלומי
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
כמות 12 לביבות
באדיבות: לינדה לנגנר

המצרכים

  • 200 גרם גבינה צפתית (מגוררת גס)
  • ¼ בצל (קטן מגורר וסחוט)
  • 3 כפות פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח
  • 3 כפות קמח
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב יחד את כל המרכיבים.
  • בעזרת כף או כף גלידה נשים מהבלילה לביבות אל תוך שמן חם (מחבת טפלון, שמן בגובה 1/2 ס"מ) ונטגן להזהבה יפה ונהפוך בעדינות (יותר קל להפוך עם מזלג) לטיגון הצד השני.
  • נוציא בעזרת מרית מתכת לצלחת מרופדת בנייר סופג ונגיש חם
  • אם בזמן הטיגון המחבת מתמלאת קצף והשמן "נעלם", אפשר לסיים את הטיגון את הלביבות שבמחבת, מוציאים אותן לצלחת עם הנייר סופג ואז להוסיף עוד שמן למחבת, לתת לו להתחמם ולהמשיך הלאה עם שאר הבלילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.