בקערה נערבב יחד את כל המרכיבים.
בעזרת כף או כף גלידה נשים מהבלילה לביבות אל תוך שמן חם (מחבת טפלון, שמן בגובה 1/2 ס"מ) ונטגן להזהבה יפה ונהפוך בעדינות (יותר קל להפוך עם מזלג) לטיגון הצד השני.
נוציא בעזרת מרית מתכת לצלחת מרופדת בנייר סופג ונגיש חם
אם בזמן הטיגון המחבת מתמלאת קצף והשמן "נעלם", אפשר לסיים את הטיגון את הלביבות שבמחבת, מוציאים אותן לצלחת עם הנייר סופג ואז להוסיף עוד שמן למחבת, לתת לו להתחמם ולהמשיך הלאה עם שאר הבלילה.