בקערה שמים את הקמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר, תמצית וניל ומערבבים הכל יחד היטב.
לאחר מכן מוסיפים את החלב, 2 כפיות גרידת לימון, ורבע כפית מלח. ללוש עד לקבלת בצק קצת דביק.
מכניסים את הבצק למקרר למשך שעה. לאחר מכן מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים את הבצק וקורצים לצורות.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה. לא לעזוב את התנור כי הן משחימות מהר.
את הריבה שמים בתוך שקית סנדוויץ' שחותכים עם חור, ועושים עיגולים על נייר אפייה ואז מקפיאים את הנייר חצי שעה, כך יהיה קל להניח אותה.
מחכים לעוגיות שיתקררו ואז מרכיבים אותם עם המלית.