Go Back
עוגיות דקות

עוגיות דקות ללא קמח ב-5 דקות

טעם מענג בקראנצ'יות מטריפה
ציון 4.50 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 3 חלבונים
  • ½ כוס סוכר (אפשר גם 1/4 סוכר דמררה לקבלת צבע יפה)
  • 1 ½ כוסות שומשום
  • 1 כוס גרעיני חמניה (או דלעת - אפשר בלי)
  • 1 כוס שקדים (דקים ללא קליפה)
  • 1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד. אין צורך להקציף את החלבונים. אם לא מוסיפים גרעיני חמניה או דלעת אז יוצא יותר קליל ואז להוסיף עוד חצי כוס שומשום במקום.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מניחים בתבנית נייר אפיה, ועם כפית קטנה מניחים מעט מהעיסה ומשטחים ואופים למשך 10 דקות עד מתקבל צבע חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים ושוב מכניסים לתנור לכמה דקות.
  • לתת לעוגיות להתקרר היטב ואז לאכול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.