טוחנים את הפתי בר ומערבבים עם חמאה מומסת ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית.כוס
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ומוסיפים סוכר עד לקבלת קצף כמו יוגורט לא קשה.
בקערה שמים את החלמונים עם שאר המצרכים ומערבבים היטב ומקפלים את החלבונים לקבלת בלילה חלקה.
מחממים תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית היטב עם חמאה , ומוסיפים את הבלילה.
לוקחים מגבת ומרטיבים היטב עם מים ועוטפים את התבנית מסביב וקושרים ואז אופים במשך שעה וחצי ומכבים את התנור. משאירים את העוגה להתקרר בתנור לפחות שעתיים.
חשוב לחמם את התנור מראש ולשים תבנית עם מים. את העוגה לא מחלצים עד שתתקרר טוב ושמים במקרר ואז מחלצים.
להכנת קצפת - מקציפים את כל המרכיבים יחד ומזלפים מעל לעוגה. אפשר לקשט בריבת חלב מעל.
להכנת הקישוט פירות - מבשלים את הכל חוץ מהקורנפלור על הגז למשך כמה דקות. לאחר מכן לוקחים כפות קורנפלור וממיסים עם מעט מים ומוסיפים לפירות ומערבבים היטב. מקררים במקרר ומקשטים.