ממיסים במיקרו או על בן מארי את ה-200 גרם שוקולד מריר עם כוס שמן ואז מקררים.
מקציפים את ה-5 ביצים עם כוס סוכר לקצף חזק ונפוח (לפחות 5 דקות). לאחר מכן מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לקצף הביצים את תערובת השוקולד בזרם דק.
מערבבים 6 כפות גדושות קורנפלור (אפשרי קמח רגיל אם אין בעיית גלוטן) עם שקית אבקת אפיה, 1/2 כוס קקאו מנופה ושקית וניל.
מוסיפים לתערובת השוקולד והביצים בזהירות.
משמנים תבנית אפייה ושופכים מחצית מהתערובת. אפשר לפזר שערות חלבה, ומעל לשפוך את יתרת התערובת.
אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 35 דקות בערך.
להכנת גנאש שוקולד - ממיסים במיקרו את ה-100 גרם שוקולד מריר עם 50 גרם שוקולד חלב עם 100 גרם שמנת מתוקה. מקררים ושופכים על העוגה שהיא קרה לגמרי.