Go Back
בזליקו

בזליקו - קינוח סולת תורכי מתוק

מעדן נדיר בטעם מתוק במיוחד
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: אתי עג'מי

המצרכים

  • 6 כוסות מים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות סולת
  • 10 טיפות מי זהר (אפשר גם מי ורדים)
  • צבע מאכל

אופן ההכנה

  • בסיר שמים את המים עם הסוכר וסולת על גז גבוהה.
  • מבשלים עד הסמכה תוך כדי ערבוב. לא להסמיך יותר מדי זה יוצא קשה אם מסמיכים יותר מדי.
  • לאחר הסמכה מוסיפים את טיפות מי זהר וצבע מאכל. אפשר מראש לחלק את העיסה ל-3 קערות ובכל קערה להוסיף צבע מאכל שונה.
  • שמים לקירור במקרר ואז מגישים בכוסות קינוחים אישיות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.