בקערה נשים את המים, חלב והשמרים ונערבב היטב. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והקמח ונלוש מעט ואז נשים את המלח.
כשמתחיל להיווצר הבצק נשים את השמן וללוש עוד כ-5 דקות.
נשים להתפחה של 40 דקות עד לשעה. לאחר מכן נחלק את הבצק ל-10 עיגולים.
כל עיגול נשטח לפיתה ונטגן ללא שמן על מחבת חם משני הצדדים עם שמשחים.
בצלחת שטוחה נשים חופן פטרוזיליה קצוצה, ½ כפית שום גבישי, ½ כוס שמן ומעט מלח גס.
נטבול כל פיתה משני הצדדים ונכסה למשך 10 דקות.