להכנת חזה העוף בטמפורה - בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית מערבבים את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
את קוביות חזה העוף מכניסים לקערת הבלילה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.
להכנת רוטב צ'ילי משודרג - במחבת קטנה מחממים מעט שמן ובו מטגנים את שיני השום עד לרתיחת השמן.
מוסיפים למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים חמים. מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל.
מבשלים 5 דקות על אש נמוכה, ומכניסים את קוביות חזה העוף בטמפורה, מערבבים בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה.
לסיום מפזרים שומשום בנדיבות.