בקערת מיקסר או ביד, ללוש קילו קמח עם 5 כפות סוכר,2 כפיות מלח מלאות, כפית אבקת אפייה, ו-3 כוסות מים בערך, עד שהבצק חלק ורך אבל לא דביק. אם צריך מוסיפים עוד מים.
עושים מהבצק כדור ומשמנים מעל ואז מכסים למנוחה של שעה.
לאחר מכן לקוחים נייר אפייה ומורחים אותו בשמן. מכינים מהבצק 16 כדורים ומשטחים מעט ומניחים על הנייר.
מלטפים את הכדורים בשמן כולל הצדדים שלהם שלא יתייבשו, ומניחים עליהם ניילון נצמד. נותנים מנוחה של לפחות 6 שעות, או לילה שלם בחוץ.
לילה קודם מוציאים 300 גרם נטורינה ומשאירים על השיש כדי שיתרככו. לאחר מנוחת הכדורים משמנים משטח בטיפה שמן, ופותחים כל כדור הכי דק שאפשר ומורחים בכמה פינות נטורינה.
מקפלים צד ימין לאמצע ואז צד שמאל מעליו, ומורחים שוב מהנטורינה. ואז מגלגלים לרולדה.
משמנים סיר במרגרינה ומניחים את הג'חנון. בשלב זה אפשר להכניס למקפיא עד הכניסה לתנור.
שמים לאפייה בתנור שחומם על 100-120 מעלות למשך 12 שעות.
מי שמכין בפלטה צריך למלא סיר במים ולהכניס את הג'חנון לשקית קוקי בתוך סיר המים.