מערבלים יחד את הקמח, שמרים ו-4 כפות סוכר, ואז מוסיפים את הכוס וחצי מים ומערבלים. לאחר מכן מוסיפים 40 גרם חמאה ומערבלים לעוד 5 דקות, ואז מוסיפים חצי כפית מלח ומערבבים עד לקבלת בצק מעט דביק.
מתפיחים למשך 30 דקות ואז יוצרים בערך 8 כדורים, כל כדור שוקל 150 גרם. אחרי זאת מתפיחים לעוד 45 דקות.
פותחים כל כדור עם היד על משטח משומן כמה שיותר דק. מורחים חמאה מומסת ומעט דבש
מגלגלים לרולדה קטנה ואז לשבלול, ומפזרים מעל שומשום.
מתפיחים בתבנית למשך חצי שעה בערך.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות למשך 25 דקות עד להשחמה, לא יותר מדי בכדי לא לייבש.