מומלץ לעשות את הבצק ידני ולא במיקסר. ללוש את כל המרכיבים לבצק יחד היטב, ומעבדים ביד בשולחן העבודה. מעט מפזרים קמח בכל פעם שמרגישים שזה מעט דביק, עד למקסימום של 4 כפות.
אם מכינים במיקסר אין צורך להוסיף, אם תרגישו שיש צורך תוסיפו בהדרגה כף או 2 כפות.
לאחר הלישה הבצק יהיה דביק אז מוציאים את הבצק ומפזרים מעט קמח מעליו ובצדדים ויוצרים כדור ומכניסים לקערה מעט משומנת להתפחה של שעה וחצי.
לאחר התפחה מפזרים מעט קמח, מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים. שמים לב שהבצק לא נדבק לשולחן לכן מקפידים להזיז מעט את הבצק כשאתם מרדדים.
מורחים מהמילוי (שמערבבים יחד) על הבצק בנדיבות, חותכים באמצע ורק אז מגלגלים לרולדה.
לאחר הגלגול עושים בורג ומעבירים לתבנית (אין צורך לשמן) אפייה ונותנים התפחה של 15-20 דקות בתנור שחומם מראש על 100 מעלות. אפשר גם להדליק תנור על 100 מעלות ולפתוח מעט את דלת התנור.
לאחר מכן מחממים תנור על 180 מעלות על טורבו, מורחים ביצה או תערובת השמן, סילאן ומים, ואופים עד להשחמה בערך 20 דקות.
לאחר הוצאת העוגות מורחים מי סוכר ישירות על הבצק. חובה לכסות לפחות ל-5-10 דקות.