מערבבים את המצרכים היבשים יחד, ואז מוסיפים מיץ ושמן ובסוף את המחמאה
ללוש עם וו גיטרה (אפשר ללוש ביד) לבצק נוח וחלק (מומלץ לא ללוש מידי את הבצק)
מכניסים לחצי שעה למקרר, ואחרי מנוחה במקרר מחלקים את הבצק ל-3 כדורים שווים.
מקמחים מעט משטח עבודה ואז מרדדים כל כדור לעלה בין 2 דפים של נייר אפיה.
מורחים מעט (2 כפות על כל עלה) ממרח תמרים ומפזרים קינמון ואגוזים ואז מגלגלים לרול.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומניחים את הרול בתבנית.
באותה שיטה מכינים את כל הבצק ואז מכניסים את הרולים למקפיא למשך חצי שעה.
אחרי חצי שעה מחממים תנור על 180 מעלות אפיה.
חותכים עם סכין חדה ולא משוננת את הרולים לפרוסות בעובי סמ וחצי ולא פורסים עד הסוף.
מכניסים לתנור ואופים למשך 25-30 דקות.
אחרי האפיה חותכים את הקצוות, מצננים ומפדרים באבקת סוכר.