Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
פלאן - קינוח נוסטלגי טעים וקל
מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
ציון
4.50
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
יפעת צרפתי
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק / תבניות אישיות
המצרכים
▢
1
ליטר
חלב
▢
6
ביצים
▢
1 ½
כוסות
סוכר
▢
2
שקיות
סוכר וניל
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב עם הסוכר, עד שהסוכר נמס.
מקציפים את הביצים (חלמון וחלבון יחד) עם 2 סוכר וניל, ואז מוסיפים את החלב לביצים.
מכינים במחבת / סיר קרמל מכוס סוכר (שמים סוכר בסיר או מחבת עד שזה הופך להיות נוזל בצבע חום).
לצקת את הקרמל לתבנית ומעל את החלב עם הביצים.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם על 170 מעלות. שמים את הפלאן בתוך תבנית עם מים בתנור, עד שזה נקרש למעלה, 20-30 דקות.
הערות וטיפים
תמונות אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.