Go Back
עוגיות תמרים

עוגיות תמרים קלות להכנה בטעם נדיר

פריכות מטריפה עם טעם עשיר
ציון 4.34 על ידי 81 דירוגים
באדיבות: יפעת צרפתי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 חבילה מחמאה (200 גרם)
  • 3 כפות סוכר (אבקת סוכר גם חשובה לסוף התהליך)
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפייה

למילוי:

  • ממרח תמרים (או כל ממרח אחר שאוהבים)
  • קינמון
  • אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים עד שמקבלים בצק נעים. אפשר ביד ואפשר עם מיקסר וו גיטרה
  • מכניסים למקרר לרבע שעה ואז אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק.
  • מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, כל חלק מרדדים למלבן דק.
  • מורחים ממרח תמרים (או כל ממרח שאוהבים), ומפזרים מעט קינמון ואגוזים קצוצים.
  • מגלגלים לרולדה, וחותכים לחתיכות ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:
עוגיות תמרים עוגיות תמרים עוגיות תמרים עוגיות תמרים עוגיות תמרים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.