Go Back
עוגת זברה פרווה

עוגת זברה בחושה פרווה

עוגה זברה פרווה, קלה להכנה, עם מראה מרשים וטעם מפנק לשבת!
ציון 4.17 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: נאוה מלכה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית 24
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת לימון
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כף קקאו
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה. לאחר מכן מוסיפים את השמן בזרם דק.
  • מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים שלא יהיו גושים.
  • מקפלים את החלבונים לחלמונים בתנועת עטיפה. מחלקים ל-2 קערות.
  • בקערה אחת מוסיפים קקאו ומערבבים בתנועת עטיפה.
  • מרפדים תבנית עם נייר אפיה ולצקת מצקת של עיסת הוניל במרכז העוגה ומעליה מצקת עיסת קקאו וממשיכים כך עד שתיגמר העיסה.
  • אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש עד ששיפוד יוצא יבש, בערך 45 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.