מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה. לאחר מכן מוסיפים את השמן בזרם דק.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים שלא יהיו גושים.
מקפלים את החלבונים לחלמונים בתנועת עטיפה. מחלקים ל-2 קערות.
בקערה אחת מוסיפים קקאו ומערבבים בתנועת עטיפה.
מרפדים תבנית עם נייר אפיה ולצקת מצקת של עיסת הוניל במרכז העוגה ומעליה מצקת עיסת קקאו וממשיכים כך עד שתיגמר העיסה.
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש עד ששיפוד יוצא יבש, בערך 45 דקות.