להכנת התחתית - טוחנים את הפתי בר לפירורים ומערבבים עם החמאה וחצי כוס האגוזים טחונים או פקאן עד לתערובת אחידה.
מרפדים בתחתית התבנית נייר אפיה ומסביב משמנים עם חמאה היטב, ומשטחים את בתחתית התבנית.
מקציפים חלבונים עם קורט מלח ומוסיפים סוכר ואז מקציפים למרקם יוגורט.
בקערה נפרדת מערבבים את שאר המצרכים (כולל החלמונים) ומוסיפים את החלבונים לאט ומקפלים בהדרגה. שופכים מעל לתחתית העוגה.
מחממים תנור ל-180 מעלות רגיל עם תבנית מים ומניחים את תבנית העוגה.
אופים למשך רבע שעה בערך על 180 מעלות ואז מנמיכים ל-150 מעלות ואופים לעוד שעה ועשרים דקות, עד שהעוגה מקבלת צבע חום.
מכבים את התנור ולא פותחים, אפשר להשאיר לכמה שעות.
לציפוי - מקציפים את החומרים ושופכים מעל לעוגה. מקררים.