מדליקים תנור על אפייה פס עליון תחתון ל-170 מעלות.
ממיסים דקה במיקרו את חפיסת השוקולד מריר עם 4 כפות שמנת מתוקה (חלבי או פרווה), ומערבבים היטב ושומרים בצד.
מקציפים את הביצים על המהירות הכי גבוהה, מוסיפים כוס סוכר בהדרגה ומקציפים כמה דקות עד לקציפה תפוחה ובהירה.
מנמיכים למהירות בינונית ומוסיפים 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, ו-2 ¼ כוסות קמח תופח. מקציפים מעט עד לאיחוד בלבד.
מחלקים את הבלילה ל-2 ומוסיפים לחלק אחד את השוקולד שהמסנו ומקציפים לאיחוד.
משמנים היטב תבנית 24 ושופכים חצי מהלבן, ואז חצי מהחום, ושוב חצי לבן וחצי חום.
אופים למשך בערך 40-50 דקות. בודקים שיוצא קיסם יבש.