Go Back
עוגת אגוזים

עוגת אגוזים טורט רכה וטעימה ברמות

מרקם חלומי שאי אפשר להפסיק לאכול
ציון 4.30 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

סיר פלא / תבנית 24
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 6 ביצים (L)
  • קורט מלח
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 ¼ כוסות קמח תופח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף אבקת נס
  • 1 ½ כוסות אגוזים (טחון דק)

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם קורט מלח וסוכר עד שמקבלים קצף תופח.
  • מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף ואז מוסיפים שמן בהדרגה.
  • מערבבים את החומרים היבשים יחד ומוסיפים לסירוגין עם מיץ תפוזים. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה לא יותר מדי.
  • מכבים את המיקסר ומוסיפים את האגוזים ומקפלים לאט
  • משמנים את סיר הפלא ומפזרים קצת סוכר ושופכים את העוגה.
  • מחממים תנור על 150 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 45 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.