Go Back
עוגת גבינה ללא אפייה

עוגת גבינה ללא אפייה טעימה מאוד

מרקם עשיר עם טעם מושלם
ציון 4.22 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: אתי רשתי

המצרכים

  • 2 מיכלי גבינת שמנת (400 גרם סה"כ)
  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 מיכל אינסטנט פודינג וניל (250 מ"ל)
  • 150 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 50 גרם חמאה (להמיס)
  • 4 כפות ממרח לוטוס

אופן ההכנה

  • מפוררים את הביסקוויטים (אפשר גם עוגיות), וממיסים 50 גרם חמאה ומערבבים יחד לתערובת אחידה. משטחים בתבנית ומהדקים.
  • מקציפים את השמנת מתוקה ולאחר שהקצף קשה אז מוסיפים את הגבינת שמנת ואינסטנט פודינג וניל לערבול קצר מאוד כדי לא להרוס את הקצף.
  • לצקת את תערובת הגבינה מעל לתחתית ומיישרים.
  • ממיסים במיקרו 4 כפות ממרח לוטוס, ושופכים מעל העוגה.
  • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות שעתיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.