בקערת מיקסר שמים את כל המרכיבים לבצק, ומערבלים 6 דקות עד שמקבלים בצק נוח וגמיש. מומלץ לא להוסיף את כל הקמח בבת אחת - משאירים כוס אחת בצד ורק אחרי שהבצק מתערבל שהוא דביק להוסיף בהדרגה את יתרת הקמח.
אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד מעט קמח במידת הצורך.
יוצקים מעט שמן ומורחים מעל הבצק כך שכל כדור הבצק יצופה במעט שמן.
מכסים בניילון נצמד להתפחה של שעה - עד להכפלת הנפח.
להכנת המלית - בקערית קטנה למלא את הצימוקים וממלאים מים. שמים להשרייה של516 דקות ואז מסננים.
על משטח מקומח מרדדים ידנית את הבצק ומפזרים את הצימוקים. נלוש היטב מספר דקות כדי שהצימוקים יטמעו בבצק היטב.
יוצרים בערך 15 כדורים, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים אחד מהשני.
עושים הגבהה על שולי התבנית ומכדים בניילון רופף (כדי שהניילון לא יגע בלחמניות)
מתפיחים לא פחות מ-45 דקות. לאחר התפחה מורחים בזהירות ביצה טרופה.
בקערית קטנה מערבבים 3-4 כפות גדושות של קמח עם חצי כוס מים חמימים, עד לקבלת בלילה אחידה כמו מרקם של חומוס. מוסיפים קמח ומים במידת הצורך.
מוסיפים כפית אבקת סוכר ובוחשים ואז מעבירים לשקית זילוף ללא צנטר. גוזרים את קצה השקית בחור קטן.
מזלפים על כל לחמנייה 2 פסים בצורת X.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש בחום גבוה מאוד של 200-220 מעלות, לאפייה מאוד קצרה של 15 דקות בערך, עד להשחמה.
אם הלחמניות מזהיבות לפני תום 15 דקות, שמים מעל ברפרוף נייר אפייה וממשיכים לאפות 15 דקות מלאות.
בתום האפייה מורחים דבש מהול במעט מים חמים.