ללוש את כל החומרים לבצק יחד עד לקבלת בצק חלק ואחיד. אם יוצא מעט דביק נוסיף עוד מעט קמח.
נחלק ל-8 כדורים, נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לפחות ל-4 שעות.
נכין את המלית - במעבד מזון נגרוס את אגוזי המלך דק בפולסים קצרים.
נוסיף את שאר חומרי המלית לאגוזים ונערבב היטב.
נוציא מהמקרר את כדורי הבצק כרבע שעה לפני תחילת הרידוד.
נרדד כל כדור לעלה דק, ובעזרת גלגלת רגילה או זיגזג נחלק ל-8 משולשים.
נניח מעט מהמלית (חצי כף בערך) לאורך הצלעות החיצוניות ונגלגל לצורת סיגר.
נאפה בחום של 160-170 מעלות כרבע שעה, עד להזהבה קלה.
נצנן ולבזוק אבקת סוכר.