נכין בצק מהקמח, מים, שמן ומלח. בצק יהיה טיפה יבש, וככה צריך להיות.
נחלק את הבצק ל-8 חלקים שווים ונגלגל. נדפוק על שולחן כל כדור כ-15-20 פעם, ואז נעטוף כל כדור בניילון נצמד ונותנים לו מנוחה של 15 דקות.
נכין את המילוי - את הלחמניות נגרד, ואת הלימונים גם נגרד ונסחט.
את כל המרכיבים נכניס לקערה, ונערבב ונניח בצד.
נחזור לבצק - נפתח את הכדורים ללא כח, רק עם משקל של מערוך וידיים.
ניקח 100 גרם קמח ונוסיף כ-50 גרם קורנפלור ואז נערבב.
נפתח כל כדור לעיגול עם מערוך, עד שהבצק לא מתכווץ יותר.
נוסיף מעל הבצק המרודד את התערובת של הקמח והקורנפלור כך שתכסה את כל השטח. לא לפחד - הבצק ייקח את מה שהוא צריך, ולא יותר!
נכניס את העיגולים אחד מעל שני, ונבדוק שכל עיגול יהיה עם תערובת הקמח.
לשים את כל העיגולים לאט עד שהבצק ייפתח לגודל הרצוי, זה יהיה עד 40 ס"מ.
נוריד את תערובת הקמח בעזרת מברשת.
נמרח על כל עיגול חמאה רכה, ואז נפזר תערובת של סוכר וקינמון על כל השטח ואז נכניס את העיגולים אחד מעל השני.
נחלק את הבצק והמילוי ל-3 חלקים.
נמלא כל חלק של בצק במילוי ונגלגל ונסגור בצדדים.
נחתוך חריצים בכל הרולדות ונמרח את הגלזורה.
נכניס לתנור שחומם על 180-200 מעלות ונאפה למשך 30-40 דקות.
לאחר האפייה, נמרח מים קרים על כל רולדה ונפזר סוכר.