Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגות לוטוס גבינה אישיות ב-10 דקות
חווית טעמים מענגת במיוחד
ציון
4.24
על ידי
13
דירוגים
כמות
12
יחידות
באדיבות:
חני קונאשוילי
ציוד
תבנית סיליקון + תבנית אינגליש קייק קטנה
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
▢
1
חבילה
עוגיות לוטוס
(250 גרם)
▢
70
גרם
חמאה
(מומסת)
▢
2
כפות
ממרח לוטוס
לקרם:
▢
2
מיכלים
שמנת מתוקה
(500 מ"ל סה"כ)
▢
1
כוס
חלב
▢
2
שקיות
סוכר וניל
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל צרפתי
(80 גרם)
▢
1
גביע
גבינת שמנת
(נפוליאון)
אופן ההכנה
מרסקים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון עד לפתיתים, ואז מערבבים עם החמאה מומסת ו-2 כפות ממרח לוטוס עד לתערובת אחידה.
מקציפים את השמנת מתוקה, כוס חלב, סוכר וניל ופודינג וניל צרפתי יחד לקצף יציב, ואז מוסיפים את גבינת שמנת נופליאון ומערבלים כדקה.
עוברים להרכבה - מתיזים ספריי שמן בתבניות, ואז שמים 3/4 מילוי בתבניות. מקפידים ליישר את קרם הגבינה.
את הפירורים מפזרים מעל בהידוק, ומיישרים שיהיו קצוות ישרות.
שמים במקפיא עד להגשה.
לפני ההגשה מוציאים ומחממים במיקרו 2 כפות ממרח לוטוס ועם כפית מזלפים מלמעלה.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.