נמיס את המרגרינה, ונפריד 4 ביצים. כשהמרגרינה לא חמה אבל נוזלית נוסיף ביצה שלמה ו-4 חלמונים, את הרום, קצת לימון ותמצית וניל.
עליהם נוסיף בהדרגה את הקמח, ¾ כוס סוכר, אבקת אפייה והסוכר וניל, ונעבד במיקסר או ביד עד שמקבלים בצק יפה.
נחלק ל-2 חלקים, נרדד בתבנית חלק אחד ונמרח ריבה.
את החלק השני או שנרדד בשיש ונרים (יותר קשה), או שנחלק לחתיכות קטנות מדקקים ומכסים את הכל מלמעלה.
נאפה בתנור על 180-200 מעלות תלוי בתנור, למשך 30 דקות בערך, עד שטיפה מזהיב, ואז נוציא להתקרר.
בינתיים שמתקרר, נקציף את הביצים עם ה-¾ כוס סוכר שנשארה, ואחרי שהקצף יציב נוסיף לו גם קצת לימון (הלימון לוקח את הריח של הביצים).
נמרח על הבצק האפוי, נפזר סוכריות ונכניס לתנור לעוד רבע שעה על 180 מעלות.
כשהעוגה עוד חמה נחתוך לריבועים