ללוש את כל החומרים לבצק עם היד, ואז שמים לקירור במקרר למשך שעה בערך, כמה שיותר קירור כך טוב יותר לבצק.
לאחר קירור, מעבדים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו ל-3 כדורים בינוניים. בכל כדור עושים סוג אחר של עוגיות.
לעוגיות מגולגלות - מרדדים לעיגול ואז מורחים ממרח תמרים ומפרזים אגוזים קצוצים, או מורחים ממרח שוקולד או חלבה, ואז מגלגלים. חותכים כמו סנדביץ לא עד הסוף.
לעוגיות ריבה - קורצים עיגולים שלמים וחלק עם חור באמצע. אופים ואז ממלאים עם ריבה ואבקת סוכר וסוגרים עם העוגיות עם חור.
לצהרונים - עם הידיים עושים צורת חצי ירח ומכניסים לאפייה. לאחר שמתקרר מפזרים אבקת סוכר
מכניסים את כל העוגיות לאפייה בתנור חם על 160 מעלות טורבו עד שמשחים יפה. מומלץ להכפיל כמויות.