לפס שוקולד עם חלבה בלבד - ממיסים שוקולד מריר עם חצי כוס שמנת מתוקה
מקציפים את החלבונים עם סוכר ובהדרגה את שאר החומרים הנותרים, כולל החלמונים (חוץ מהשוקולד המומס).
ניקח מהבלילה ונערבב עם השוקולד המומס. נשמן תבנית אינגליש קייק ונשפוך את התערובת.
את שאר הבלילה נחלק לשני אינגליש קייק משומנים. בתבנית אחת קודם מסדרים פלחי תפוז ואז שופכים את הבלילה מעל.
נכניס לתנור שחומם על 160 מעלות עד שהם נאפות היטב. נוציא להצטננות.
מעל עוגת השוקולד נמיס שוב שמנת עם שוקולד ונשפוך מעל, ואז נפזר חלבה מעל.
לעוגת התפוזים נפזר אבקת סוכר מעל.
לעוגת המייפל נפזר אגוזים קצוצים גס ומעל מזלפים מייפל.